Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите енергетици и

...
Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите енергетици и
Коментари Харесай

Премиерът мести срещата с протестиращите миньори в парламента

Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите енергетици и миньори. Това става, откакто те не потвърдиха наличието си на диалозите в Раднево, на които министър-председателят ги предложения по-рано през днешния ден, и пожелаха да показват настояванията си по отношение на териториалните проекти в Народното събрание.

Това оповестиха от държавната пресслужба, предава news.bg. 

Разговорите ще се проведат във вторник, 3 октомври т.г., в 11 ч., зала 134 в постройката на Народното събрание.

В тях ще се включат също министрите на енергетиката, на районното развиване и благоустройството и на стопанската система и промишлеността.

Ще вземат участие и водачите и народни представители от политическите партии, които поддържат държавното управление.

Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи одобряват отправената довечера в народен ефир покана за среща и диалог с представителите на протестиращите миньори.

Заедно с премиера Николай Денков, министъра на енергетиката, министъра на районното развиване и благоустройството и министъра на стопанската система и промишлеността в диалозите ще се включат народните представители Бойко Борисов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и Теменужка Петкова от ГЕРБ, Кирил Петков, Атанас Атанасов, Владислав Панев, Васил Стефанов, Радослав Рибарски, Венко Сабрутев, Стою Стоев и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ, Делян Пеевски и Хамид Хамид от Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР